Контакт

АдресаБУЛ.КРСТЕ МИСИРКОВ 6, СКОПЈЕ-ЦЕНТАР

Телефон +389 02 3212910

Е-пошта Zkpkrm@gmail.com

Доколку имате какви било прашања
не двоумете се да ни испратите порака

Изработката на оваа веб-страница е поддржана од:

Copyright © All rights reserved | By UNET