Презентација на Анализата за примената на спогодувањето и правното средство за судење во разумен рок, 13 јули во 10 часот

 

Презентацијата на Анализата ќе се одвива според следнава агенда.

Приклучување на настанот на следниов линк:

Topic: ЕФИКАСНОСТА НА  СУДЕЊЕТО ВО РАЗУМЕН РОК КАКО ПРАВНО СРЕДСТВО  И КОРИСТЕЊЕТО НА СПОГОДУАЊЕТО ЗА КРИВИЧНА САНКЦИЈА  ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА  -презентирање на правни анализи -
Time: Jul 13, 2021 10:00 Sarajevo, Skopje, Zagreb
 
Join ZoomGov Meeting
 
Meeting ID: 160 469 5238
Passcode: 828388

Изработката на оваа веб-страница е поддржана од:

Copyright © All rights reserved | By UNET