Одржана стручна расправа: ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА КРИВИЧНИТЕ ПОСТАПКИ - ПРИЧИНИ, ПРЕДИЗВИЦИ И СОЛУЦИИ

 

 

Стручната работилница се одвиваше според следнава агенда.

Учество замаа претставници од Врховниот суд на РСМ, Судскиот совет на РСМ, претседатели на судовите со проширена надлежност, Јавниот обвинител на ОЈО ГОКК, Јавниот обвинител на ОЈО Скопје, виши јавни обвинители од ВЈО Скопје, јавни обвинители на основни јавни обвинителства, адвокати, претставници на академската заедница, на Мисијата на ОБСЕ во Скопје и претставници на граѓанскиот сектор.

 

Изработката на оваа веб-страница е поддржана од:

Copyright © All rights reserved | By UNET