Работилница на тема: Искуствата и практични аспекти на финансиските истраги и примената на мерката конфискација на имот и имотна корист

Здружението за кривично право и криминологија на Македонија во соработка со Центарот за стратегиски истражувања во МАНУ и Амбасадата на САД, во хотелот Хилтон во Скопје, на 26.11.2019 година (вторник) организираше еднодневна работилиница посветена на Искуствата и практични аспекти на финансиските истраги и примената на мерката конфискација на имот и имотна корист.

Изработката на оваа веб-страница е поддржана од:

Copyright © All rights reserved | By UNET